maanantai 7. heinäkuuta 2014

Juhlapaikka!

Syyshäitä suunnitellessa mielessä on juhlapaikka, sen on oltava erityinen! Etelä-Pohjanmaa on täynnä erilaisia nuorisoseurantaloja, mutta minä en halua viettää häitäni sellaisessa. Tällähetkellä listan kärkipäässä on kaksi aivan ihastuttavaa paikkaa jotka sopisivat meidän häihin ihanasti <3

Kuortaneella sijaitseva Virtaniemi on ehdoton lempparini, eräs tuttu on pitänyt siellä omat juhlansa ja kun näin heidän hääkuvat paikasta rakastuin päätäpahkaa! Iso plussa majoitustilasta ja saunomis + palju mahdollisuudesta :) Iltajatkoille sopisi sauna vallan mainiosti! Lisää ihania kuvia Virtaniemestä löytyy täältä.

Toiseksi vaihtoehdoksi googlettamalla löytyi aivan ihastuttava Koivurannan Kartano. Ihanan tunnelmallinen paikka Kuorasjärven rannalla Alavuden Sydänmaalla. Tässä myös ihana saunarakennus ja katettu tanssilava rannassa :) Jos haluaa paljun niin senhän voi vaikka vuokrata.


Myös Varrashovi olisi idyllinen paikka häiden pitoon, mutta tila on aika pieni ja vieraana yhdissä häissä olleena en pitänyt siitä, että juhlat lopetettiin kesken yhden aikaan yöllä. Pohjanmaalla, kun on tapana juhlia pitkään!

Nyt voi ehdottaa juhlapaikkoja Etelä-Pohjanmaalta, sanotaan että maksimissaan 40 kilometrin säteellä Seinäjoelta olisi sopiva ;)

2 kommenttia:

  1. Molemmat juhlapaikat ovat tuttuja ja kumpikin omalla tavallaan tunnelmallinen. Koivurannan kartano oli tosi nätti ja siitä saa kovinkin juhlallisen pienellä somistamisella. Samanlaista tunnelmaa, kuin Virtaniemessä löytyy ainakin Uppalan kartanon Wanhasta verstaasta sekä Ilmajoen Kestikartanosta mikäli vihkiminen tapahtuu Seinäjoella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkeistä! Täytyy laittaa korvan taa :) Somistusideoita häihin löytyy vaikka millä mitalla, joten varsinkin tuosta Koivurannan kartanosta saisi todella kauniin :)

      Poista